E-mail:  info@ecohorloges.nl   |   Telefoon  +31 (0)6-274 000 79   |   Facebook icon  
Eco Horloges [Webshop]Home  |  Citizen horloges  |  Bestelinfo  Service & garantie  |  Over ons  |  Contact  |  Nederlands   English

Service & garantie  > alles goed geregeld

1 - Laagste prijs

Eco Horloges bied de laagste prijsgarantie op alle horloges uit het vaste assortiment binnen heel Nederland. Indien u interesse heeft in een model dat niet op onze website staat kunnen wij die vaak ook tegen de laagste prijs leveren.

2 - Uitstekende service

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen omtrent het horlogeassortiment dat wij verkopen. Wij maken stalen en titanium horlogebandjes gratis op maat, k bij verzending per post. U hoeft alleen de maat van uw pols te meten en door te geven.

Mocht er iets mis gaan met een zending, of ander euvel? Wij pakken dit direct op. Als het nodig is sturen wij u zelfs een nieuw exemplaar toe. Bij ons bent u in goede handen en kunt u met een gerust hart uw horloge aanschaffen.

3 - Bereikbaar

Wij vinden het zeer belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn voor onze klanten, en doen er alles aan om dat ook in de praktijk ten uitvoer te brengen. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren. Ok gedurende het weekend.

4 - Afhalen mogelijk

Een horloge ophalen kan in principe ook in het weekend plaatsvinden, en buiten kantoor uren. Op deze manier bieden wij een flexibele service naar onze klanten toe.

5 - Snelle levering

Bestellingen worden snel verwerkt en uw bestelling wordt altijd eerst aan u bevestigd. Indien een horloge op voorraad is wordt het verstuurd zodra de betaling is ontvangen. Of u maakt een afspraak om het op te komen halen.

Garantie

De garantieperiode gaat in op de dag van aankoop en is in Nederland (en tevens heel Europa) 2 jaar geldig.
U kunt voor de afhandeling van uw garantie terecht bij iedere willekeurige Citizen dealer in heel Nederland, en ook in het buitenland. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht.
Uw horloge wordt geleverd in een mooie doos met officieel internationaal garantiebewijs uitgegeven door Citizen Watch Europe en instructieboekje.

Uit ervaring weten wij dat Citizen een zeer correcte garantie service biedt. Gelukkig heeft slechts zelden een klant er gebruik van hoeven maken.

Waar wij voor staan

Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk, en wij handelen naar 100% tevredenheid van onze klanten. Wij zijn een zeer transparante webwinkel en staan dan ook bij verschillende instanties geregistreerd om zekerheid voor u als klant te garanderen. Om u de laagste prijsgarantie te kunnen bieden betrekken wij onze horloges van verschillende Citizen leveranciers en maken geen onderdeel uit van het Nederlandse dealernetwerk. Alle Citizen horloges die wij verkopen zijn originele exemplaren gefabriceerd door Citizen Watch Co. Ltd, Japan en vallen onder de volledige fabrieksgarantie van Citizen.

   

5 PRINCIPES

1. LAAGSTE PRIJS

2. UITSTEKENDE SERVICE

3. BEREIKBAAR

4. AFHALEN  MOGELIJK

5. SNELLE LEVERING


 

PROMASTER SKY &

LAND HORLOGES


 

MAKKELIJK BETALEN

BANKOVERSCHRIJVING

CONTANT

REMBOURS

PAYPAL

Lid van Kamer van Koophandel & Bedrijfschap Detailhandel
Wij verzenden met Post NL
Banken & Paypal
Citizen Pilot Promaster AS2020-53E

Citizen Promaster Sky Pilot AS4020-52E

Citizen Promaster Sky Pilot AS4020-36E


Citizen Promaster Sky Pilot AS4050-51L

Klik voor vergroting

 

ECO HORLOGES  |  KvK: 52214206  |  info@ecohorloges.nl  |  Tel: +31 (0)6-274 000 79
Sitemap  |  Disclaimer & Privacy  |  Aanbevolen links  |  2016 Eco Horloges. All rights reserved.  
Lees reviews op Horlogeforum.nl        Geregistreerd bij WebwinkelWijzer.nl    Actief lid op Watchuseek Fora (Wereldwijd horloge forum)    Bezoek ons op Facebook