E-mail:  info@ecohorloges.nl   |   Telefoon  +31 (0)6-274 000 79   |   Facebook icon  
Eco Horloges [Webshop]Home  |  Citizen horloges  |  Bestelinfo  |  Service & garantie  |  Over ons  |  Contact  |  Nederlands   English

Bestelinformatie  > snel en correct

Hoe plaatst u een bestelling?

U kunt uw bestelling plaatsen per e-mail of telefonisch. U kunt bij uw bestelling aangeven of u het horloge bij ons komt afhalen of dat u het graag per post ontvangt. Indien u ervoor kiest het horloge per post te laten toezenden betaald u vooraf. Zodra het geld op onze rekening is bijgeschreven wordt uw bestelling direct verzonden en heeft u de zending over het algemeen de volgende dag in huis!

Wij verwerken uw bestelling persoonlijk  - dus géén geautomatiseerde e-mails

Uw bestelling wordt verwerkt door onze shopmanager. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van uw bestelling tot aan de levering.

Plaats een bestelling

Of bel Bel ons +31(0)6-274 000 79

Betaal methodes

U kunt betalen op de volgende manieren:

OPTIE 1: Bankoverschrijving (verzending per post)
Als u kiest voor een toezending van uw horloge per post dient u vooraf de betaling te voldoen. Betalen kunt u doen via internet bankieren of met een overschrijvingsformulier of via telebankieren. De benodigde ordergegevens voor de overschrijving staan in de persoonlijke email die u van ons ontvangt.

OPTIE 2: Contant (bij afhalen)
Indien u uw product komt ophalen kunt u ter plekke voor uw product betalen. Er zijn zeer dichtbij ook voldoende pin automaten beschikbaar, mocht u het onprettig vinden met veel geld onderweg te zijn.

OPTIE 3: Paypal (verzending per post)
U betaalt via Paypal. Omdat het geld direct wordt verwerkt kunnen we uw bestelling ook direct klaar maken en verzenden. Door de extra kosten die Paypal ons in rekening brengt zijn we genoodzaakt 3,5% toeslag te rekenen.

OPTIE 4: Rembours (verzending per post)
U betaalt uw bestelling contant aan de postbode. Deze betaalwijze is eenvoudig, maar brengt wel extra kosten met zich mee. Voor rembourszendingen geldt een toeslag van € 15,- en komen de totale verzendkosten op € 24,80. Voordeel van rembours is natuurlijk dat u pas betaalt aan de deur als u de zending in handen hebt. In verband met misbruik vragen we u de rembourskosten vooraf te voldoen. Aan de postbode betaalt u vervolgens uitsluitend het aankoopbedrag van het horloge.

OPTIE 5: iDeal (verzending per post)
Binnenkort kunt u bij ons ook via iDeal betalen!

Verzending via Post NL

Post NLAlle verzendingen geschieden volledig verzekerd en met uiterste zorg verpakt. U loopt tijdens het transport dus geen enkel risico. Voor verzending van onze producten werken wij samen met TNT Postservice. De verzendkosten bedragen € 9,80 voor Nederland, en € 15,- voor België . EcoHorloges.nl draagt de volledige verantwoording voor de zending tot aflevering van uw bestelling. Verzendkosten voor andere landen op aanvraag.

7 dagen zichttermijn

De Wet Koop op Afstand voorziet in een zichttermijn van 7 dagen bij online aankopen.  Deze regeling geldt bij al uw aankopen in onze shop die per post worden afgeleverd. Mocht het horloge dus toch niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het gerust retour sturen. Meld dit wel even van tevoren in verband met correct retour adres en juiste afhandeling. Ter voorkoming van spookbestellingen zijn wij genoodzaakt de verzendkosten in mindering te brengen op het geretourneerde bedrag. Wij danken u voor uw begrip.    

   

5 PRINCIPES

1. LAAGSTE PRIJS

2. UITSTEKENDE SERVICE

3. BEREIKBAAR

4. AFHALEN  MOGELIJK

5. SNELLE LEVERING


 

PROMASTER SKY &

LAND HORLOGES


 

MAKKELIJK BETALEN

BANKOVERSCHRIJVING

CONTANT

REMBOURS

PAYPAL

Lid van Kamer van Koophandel & Bedrijfschap Detailhandel
Wij verzenden met Post NL
Banken & Paypal
Citizen Pilot Promaster AS2020-53E

Citizen Promaster Sky Pilot AS4020-52E

Citizen Promaster Sky Pilot AS4020-36E


Citizen Promaster Sky Pilot AS4050-51L

Klik voor vergroting

 

ECO HORLOGES  |  KvK: 52214206  |  info@ecohorloges.nl  |  Tel: +31 (0)6-274 000 79
Sitemap  |  Disclaimer & Privacy  |  Aanbevolen links  |  © 2016 Eco Horloges. All rights reserved.  
Lees reviews op Horlogeforum.nl        Geregistreerd bij WebwinkelWijzer.nl    Actief lid op Watchuseek Fora (Wereldwijd horloge forum)    Bezoek ons op Facebook